سلام ، به سایت گروه بازرسی ICNET خوش آمدید.

EN 81 تست ایمنی برای ساخت و مونتاژ آسانسور

گروه بازرسی ICNET با داشتن نیروهای متخصص و زیرساخت های فن آوری ، خدمات معتبری را در محدوده قوانین ایمنی عمومی و تأیید تولید برای ساخت و مونتاژ آسانسور ارائه می دهد. آزمایشگاه ها یتحت قرارداد با ما خدمات آزمایش معتبر و تایید شده را در تمام استانداردهای زیر در خانواده استاندارد EN 81 ارائه می دهد.

EN 81-20 / EN 81-50: استانداردهای آسانسورهای الکتریکی و هیدرولیک

استانداردهای EN 81-20 و 81-50 توسط CEN در جولای 2014 منتشر شد و جایگزین استانداردهای EN 81-1 و EN 81-2 در 31 آگوست 2017 شده است. در حالی که EN 81-20 الزامات ایمنی و فنی را برای برق و هیدرولیک فرموله می کند. آسانسورها، EN 81-50 محاسبه، آزمایش و بررسی اجزای آسانسور را توصیف می کند. با این ساختار بسیاری از افزونگی های متن بین استانداردها حذف شده است و همچنین یافتن اطلاعات در آن استانداردها را آسان تر می کند.
EN81-1: استاندارد آسانسورهای برقی

این استاندارد بر روی آسانسورهای برقی تمرکز دارد و دستورالعمل‌های دقیقی را برای نصب و نگهداری استاندارد تجهیزات ایمنی آسانسور و دستگاه‌های ایمنی الکتریکی، و همچنین ریل‌های راهنما، درهای فرود، درهای کابین، سیستم‌های وزن متعادل و عملکرد دستگاه قفل ارائه می‌کند. این رابطه بین ساختار آسانسور و سرعت و بار نامی آن را پوشش می دهد و یک فرمول دقیق برای محاسبه تنش خمشی آسانسور، بسته به وزن متعادل کننده، موقعیت ریل های راهنما و توزیع بار نامی، ارائه می دهد.
EN 81-2: آسانسورهای هیدرولیک

این استاندارد بر روی آسانسورهای هیدرولیک تمرکز دارد و دستورالعمل‌های دقیقی را برای نصب و نگهداری استاندارد تجهیزات ایمنی آسانسور، دستگاه‌های گیره و دستگاه‌های ایمنی الکتریکی، و همچنین ریل‌های راهنما، درهای فرود، درهای کابین، سیستم‌های وزن متعادل و عملکرد دستگاه قفل ارائه می‌دهد. این رابطه بین ساختار آسانسور و سرعت و بار نامی آن را پوشش می دهد و فرمول دقیقی برای محاسبه تنش خمشی آسانسور، بسته به وزن متعادل کننده، موقعیت ریل های راهنما و توزیع بار نامی، ارائه می دهد.
EN 81-21: قوانین ایمنی برای ساخت و نصب آسانسور در ساختمان های موجود

این استاندارد اروپایی قوانین ایمنی مربوط به آسانسورهای مسافری و کالا/مسافر جدید را مشخص می کند که به طور دائم در ساختمان های موجود نصب شده اند، جایی که در برخی شرایط به دلیل محدودیت های اعمال شده توسط محدودیت های ساختمان، برخی از الزامات EN 81-1 و EN 81-2 نمی توانند برآورده شوند (نگاه کنید به همچنین جمله چهارم مقدمه). این استاندارد اروپایی تعدادی از این محدودیت ها را مورد توجه قرار می دهد و الزاماتی را برای راه حل های جایگزین ارائه می دهد.
EN81-28: هشدار از راه دور برای آسانسور مسافر و مسافر و کالا

این استاندارد سیستم های هشدار از راه دور در آسانسورهای مسافربری و کالا را پوشش می دهد. این به خطرات مهم، الزامات ایمنی، اقدامات حفاظتی، اطلاعاتی که باید ارائه شود، آزمایش‌ها، علامت‌گذاری‌ها و اطلاعیه‌هایی که قرار است ارسال شود، می‌پردازد.
EN81-70: دسترسی آسانسور برای افراد از جمله افراد دارای معلولیت این استاندارد دسترسی آسانسورها برای افراد توانمند و معلول را پوشش می دهد. خطرات و موانع قابل توجه، الزامات ایمنی، اقدامات حفاظتی و اطلاعات برای کاربران را بررسی می کند.
EN81-72: آسانسورهای آتش نشانی

این استاندارد آسانسورهای آتش نشانان را پوشش می دهد. این به خطرات قابل توجه، الزامات ایمنی، اقدامات حفاظتی، اهمیت درب فرود و دسترسی به امکانات با استفاده از سطح دسترسی خدمات آتش نشانی می پردازد.
EN81-73: رفتار آسانسورها در هنگام آتش سوزی

این استاندارد رفتار آسانسورها در زمان آتش سوزی را پوشش می دهد. خطرات قابل توجه، الزامات ایمنی، اقدامات حفاظتی و اطلاعات برای کاربران را مورد توجه قرار می دهد.
EN 81-77: آسانسورهای تحت شرایط لرزه ای

این استاندارد اروپایی مقررات و قوانین ایمنی ویژه را برای آسانسورهای مسافری و کالایی مشخص می کند که در آن آسانسورها به طور دائم در ساختمان هایی نصب می شوند که مطابق با EN 1998-1 (Eurocode 8) هستند. این استاندارد الزامات اضافی را به EN 81-1 و EN 81-2 تعریف می کند. این برای آسانسورهای مسافری جدید و آسانسورهای مسافری کالا اعمال می شود. با این حال، ممکن است مورد استفاده قرار گیرد. برای طبقه بندی آسانسور لرزه ای 0 که در جدول A.1 تعریف شده است، اعمال نمی شود. این استاندارد اروپایی به سایر خطرات ناشی از رویدادهای لرزه ای (به عنوان مثال آتش سوزی، سیل، انفجار) توجه نمی کند.

 

آزمون هایی که گروه بازرسی ICNET به منظور ارائه تست ریپورت برای قطعات آسانسور می تواند انجام دهد به شرح ذیل است:

درب آسانسور
تابلوفرمان آسانسور
سیم بکسل آسانسور
فلکه هرزگرد آسانسور
سیستم ایمنی شامل گاورنر و پاراشوت آسانسور
جعبه رویزیون آسانسور

معمولا اداره استاندراد ایران برای تایید فنی قطعات آسانسور از سازنده می خواهد که قطعه مذکور را در یکی از آزمایشگاه های مورد تایید NACI تست نماید چنانچه امکان این آزمونها در ایران فراهم نباشد تولید کننده میتواند از لیست نوتیفای بادی های دارای دایرکتیو لیفت اتحادیه اروپا یکی را انتخاب کرده و اقدام به اخذ تست ریپورت نماید

گروه بازرسی ICNET بادارا بودن نمایندگی شرکت اینسپککو ترکیه و یک NB ایتالیایی در حوزه ایمنی آسانسور آماده ارایه خدمات انجام آزمون های قطعات آسانسور و همچنین اخذ گواهی نامه سی ای مارکینگ جهت این قطعات می باشد.

استعلام خدمات ما را از سایت سندیکای آسانسور و پله برقی ایران دریافت فرمایید

سایر آزمون های مرتبط با قطعات آسانسور

گروه بازرسیICNET می تواند از نوتیفای بادی های مختلف و آزمایشگاه های معتمد اروپایی از جمله آزمایشگاه السپکتا فنلاند کلیه تایپ تست های زیر را برای متقاضیان سفارش دهد

استانداردBS 476-31.1:1983 ضد آتش برای درب های کرکره ای آسانسور

استاندارد UL 104 برای قفل آسانسور

استاندارد ایمنی آتش E Class Fire  Resistant Doors

استاندارد EMERCOM روسیه برای قطعات آسانسور

استاندارد و گواهی EAC روسیه برای قطعات آسانسور

گواهی نامه سی ای مارکینگ قطعات آسانسور

استاندارد RoHs برای بورد و مدارات الکترونیکی آسانسور

سایر استادارد های حوزه ایمنی قطعات آسانسور

به دلیل مشابهت دایرکتیو لیفت اتحادیه اروپا با دستور العمل اتحادیه اوراسیا برای اخذ گواهی نامه EAC روسیه یا اوراسیا تقریبا نیازمند این هستید که الزامات شبیه به همی را پاس کنید  همچنین لازم به ذکر است گواهی نامه EAC آسانسور در اروپای شرقی حکم سی ای مارکینگ را نیز دارد اما پیچیدگی های خاصی که الزامات اتحادیه اوراسیا در دستور العمل خود برای اخذ EAC آسانسور تدوین کرده است طوری است که به راحتی نمی توان تمام شرایط فنی و هزینه دقیق مجوز صادرات آسانسور به روسیه را تعیین کرد این امر توسط گواهی دهنده نیز بسیار سخت می باشد راه حل آسان برای تعیین شرایط کامل و قیمت همچنین دریافت کوتیشن از موسسه ورد واید بریج این است که گروه بازرسیICNET به تولید کننده کمک نماید که تکنیکال فایل و یوزر مانوآل کاملی به زبان انگلیسی بر اساس استاندارد گوست روسیه و دستور العمل اوراسیا تدوین و برای شرکت گواهی دهنده ارسال نماید این جزوه فنی نیاز به مشاوره و پرداخت هزینه جداگانه دارد اما بسیار راه گشا است چنانکه حتی اگر مشتری تمایل به ادامه فرایند با شرکت گواهی دهنده دیگری باشد با دارا بودن این جروه فنی نیمی از راه را طی کرده است مضافا” بر اینکه گروه بازرسی برای صدور گواهی نامه اوراسیا به عنوان کوردینتور می تواند بر تست برخی قطعات در ایران نظارت نماید و به جز قطعات های ریسک آسانسور که باید به آزمایشگاه روسیه ارسال شوند برای سایر تست ها در هزینه ها ی تولید کننده صرف جویی خواهد شد.

سی ای مارکینگ آسانسور, تست ریپورت قطعات آسانسور,بازرسی قطعات آسانسور, گواهی نامه سی ای برای قطعات آسانسور, گواهی EAC روسیه برای قطعات آسانسور